Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €90,-  

ABOUT US

Net als onze kijk op het ondernemen is Coeur D’ Or ontstaan door zelf ons succes te bepalen. Twee mannen met een droom die weten wat ze willen. Het resultaat van die droom vormt het fundament van ons merk.

Wat succes is bepaal jij namelijk zelf. Dáár ligt je kracht. Vanuit die kracht zijn wij met Coeur D’ Or gestart. Onze kleding is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een perfect fit. Je voelt je lekker en dat straal je uit. We zijn begonnen vanuit een droom om zelf een merk neer te zetten. Met vallen en opstaan zijn we bezig met een missie om de wereld te vertellen: wacht niet af! Start vandaag nog met verantwoordelijkheid nemen voor je eigen succes.

OUR VISION

Wij geloven dat succes niet bepaald wordt door de maatschappij maar dat je zelf je succes creëert. Reageer op impulsen, volg je gevoel en laat je motiveren. Wees de persoon die je wilt zijn. En wil zijn wie je écht bent. Leef met een hart van goud en zet die eerste stap op weg naar jouw eigen succes. Let’s get to work! Dromen blijven ver weg totdat je een stap in de goede richting zet. Bij Coeur D’ Or geloven we in succes voor álle mensen. Wij nemen de touwtjes weer in handen. Wil jij dat ook?

"

DON’T LOOK AROUND FOR SUCCES, LOOK INSIDE.

COEUR D' OR

©2020 - Coeur D' Or

Terms and Conditions

Privacy policy

Contact us